[BBC-Disc1-Trk 09] Whole Lotta Love |
||||||||||
|
||||||||||
[BBC-Disc1-Trk 09] Whole Lotta Love Lyrics |
||
|
You need coolin`, a-baby, I ain`t foolin` I`m gonna send ya back t` schoolin` Way down inside, I`m gonna give you my love I`m gonna give you my love Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Whole lotta love Whole lotta love Wanna whole lotta love Wanna whole lotta love You`ve been yearnin`, a-baby, I`ve been learnin` All them good times, baby, I`ve been deservin` Way way down inside, honey, you need love I said that you need love Whooooooooooooooooaaaaaa, ma ma ma ma ma Whole lotta love Wanna whole lotta love Wanna whole lotta love Wanna whole lotta love Theremin interlude I`ve been droolin`, honey, I`ve been schoolin` All the good times, baby, I`ve been abusin` Way way down inside, I`m gonna give you my love I`m gonna give you my love Gonna give you my love, sweet babe Hooo, oh Gotta whole lotta love Gotta whole lotta love I gotta whole lotta love I wanna whole lotta love I gotta whole lotta Little girl, way down inside You need ma ma ma sh-yeah loveeeeeeeeeeeeee A-keep a-coolin` baby Coolin` baby I know it is away from me but Everytime I think about you, I`m gonna get so hot Ain`t nothin` I can do, babe Ain`t nothin` I can do, sweet babe I think it`s time I got away from here I got those West Bromwich blues And there ain`t not a single thing I can do, no Hey, I guess I must be really goin` Ain`t nothin` I can do |
||
Top Artists - L |
||
|
||